L'Ajuntament de Gurb renova el Segell Infoparticipa

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 00:00

El Mapa InfoParticipa és una eina que valora la qualitat i transparència del web municipal. Impulsat, des del 2012, pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

Un any més el consistori de Gurb assoleix el segell amb el 83.33%. Un reconeixement que atorga anualment el Consell Certificador del Mapa InfoParticipa de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona a totes les institucions i administracions públiques que compleixen amb un seguit d'indicadors i criteris de transparència, bones pràctiques, comunicació i participació ciutadana.

L’alcalde Josep Casassas mostrava la seva satisfacció per la consolidació del segell i es mostrava ambiciós en seguir treballant per millorar aquest indicador. Alhora, que volia agrair al personal de l’Ajuntament la seva tasca i aposta en la transparència de la informació acostant així l’administració a la ciutadania.

Darrera actualització: 17.06.2020 | 12:36