L’alcalde Josep Casassas entrevistat a l’Angle Obert

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 01:00

La periodista Xell Vilamala va entrevistar, el passat dijous, l’alcalde de Gurb on va repassar temes d’actualitat com el fenomen dels botellots o la construcció de l’institut.

El llarg de l’entrevista Josep Casassas va repassar els diferents temes d’actualitat del municipi i també els projectes de futur previstos per la recta final del mandat. Una de les prioritats és tirar endavant la urbanització de Ca l’Arqués.

Com sempre que es parla de Gurb, també van sortir els temes més incòmodes, com els problemes a la zona d’oci nocturn o la massificació de la Creu de Gurb o el Bosc Encantat. També va poder valorar la tasca conjunta que porten a terme amb els Independents dins l’equip de govern del consistori i els acords importants que han arribat amb l’oposició.

Finalment, l’alcalde va destacar l’homenatge que es va fer recentment a Pere Casacuberta i va convidar els veïns i veïnes a gaudir dels diferents actes de la Festa Major, que s’inicia aquest dissabte 13 de novembre i s’allargarà fins al 5 de desembre amb prop d'una vintena de propostes.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a l'enllaç següent: Angle Obert - El 9 TV.

També podeu llegir un extracte publicat avui El 9 Nou (imatges adjuntes).

Darrera actualització: 15.11.2021 | 12:19