Lokal d'estiu de Gurb 20

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 00:00

Després de tant temps d'incertesa i tancats a casa, és hora d'aprofitar l'estiu. Aquestes vacances no t'avorreixis a casa: apropa't al Lokal d'estiu de Gurb.
Si tens entre 12 i 16 anys... anima't!!

El Lokal d'estiu de Gurb pretén ser un espai que podeu construir vosaltres mateixos, un espai flexible amb dinamitzadors que fan propostes o que donen un cop de mà per a portar a terme les vostres idees.

Aquestes són algunes de les activitats que et volem oferir: Ativitats esportives (futbol 5x5, voleivol...), sortides (platja, muntanya, colònies...), art (art urbà, pintura...), música (breakdance, zumba...), oci (slackline, malabars), cuina (cuina freda, cuina creativa), digitals (youtubers, instagram del lokal), activitats de gestió emocional, activitats acadèmiques, i tot allò que tingueu ganes de fer dintre les nostres possibilitats.

La proposta és trobar-nos tres dies a la setmana en diferents espais de Gurb. Els dies de sortida ja concretarem lloc.

La idea és que us podeu apuntar per setmanes segons us convingui o us interessi. Programarem algunes activitats fixes i algunes que les podem programar entre tots abans d'iniciar el projecte.

Inscripcions, Dates, horari, lloc, activitats i preus us informarem a finals de maig, quan haguem rebut les vostres propostes i des de la Generalitat ens proporcionin les indicacions a aseguir segons la situació de la pandèmia causada pel Covid19.

Qüestionari per fer-nos arribar les vostres idees.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 19:10