Lokal d'Estiu de Gurb 2021

Divendres, 4 de juny de 2021

El Lokal d'Estiu és un servei d’educació en el lleure, per a nois i noies de 12 a 16 anys, que ofereix l’Ajuntament de finals de juny i tot el juliol, en horaris de matí de 9 a 13h o de 9 a 15h si es queden a dinar, dilluns, dimarts i dijous.

El Lokal es realitzarà a Gurb i les places són limitades.

El termini per a les inscripcions és del dia 25 de maig fins el dia 10 de juny a les 14h. Degut a la situació epidemiològica, enviarem un correu informant si la reunió informativa per les famílies serà presencial o virtual. Per resoldre qualsevol dubte us podreu adreçar a l'Ajuntament o a la Coordinadora del Lokal.

Als documents adjunts podeu trobar informació ampliada, així com també la butlleta d’inscripció i les autoritzacions per signar.

Inscripcions telemàtiques (preferiblement) a www.gurb.cat (el formulari per a inscripcions en línia estarà actiu a partir del 25 de maig i fins el 10 de juny a les 14 h) per a les inscripcions al Lokal d'estiu.

En cas que no disposeu dels mitjans per fer inscripcions telemàtiques, ho podeu fer presencialment a l'Ajuntament de Gurb, de 9 a 14 h ( fins el 10 de juny a les 14 h). Cal de portar mascareta,

Important!

Aquest any, el Lokal d'Estiu es realitzarà sempre que s'autoritzi des dels departaments d'Ensenyament, de Joventut i de Salut de la Generalitat de Catalunya i adoptant les mesures higièniques i de seguretat necessàries. Totes les activitats estan sotmeses a possibles canvis segons les circumstàncies del moment. És possible que des del Departament es requereixi alguna documentació més a signar.

Darrera actualització: 23.06.2021 | 13:01