Manifest de suport a Carles Puigdemont

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 13:00

L'AMI convoca el món local per donar suport al President de la Generalitat i Eurodiputat Carles Puigdemont, que va ser detingut ahir a l'Alguer.

MANIFEST DE L'AMI DE SUPORT AL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, CARLES PUIGDEMONT

La repressió contra els líders polítics catalans no ha finalitzat amb l’indult i la posada en llibertat del presos polítics. La realitat és que continua la persecució contra els independentistes catalans amb moltes i diverses causes obertes encara. Avui la tenim present, ben viva, ferotge i sense límits ni normes democràtiques.

El president de la Generalitat de Catalunya, a l’exili, Carles Puigdemont, va ser detingut la passada nit per la policia italiana i està esperant un pronunciament de la justícia arran de l’incompliment del Tribunal Suprem Espanyol envers les mesures adoptades pel Tribunal General i del Tribunal de Justícia de la Unió Europea. Estem acostumats a les trampes i al joc brut per part de l’Estat Espanyol, un estat amb un llindar democràtic precari i que només actua amb un gran sentiment de venjança i d’odi cap al nostre poble i cap als nostres líders polítics.

Aquestes maneres de fer no ens venen de nou, però no per això cada vegada que ens trobem cara a cara amb aquesta realitat, no deixa de sorprendre’ns fins on pot arribar la seva manipulació i com d’immens pot ser el seu atreviment amb organismes internacionals.

El poble de Catalunya i els i les electes que el representem no ens cansarem mai de defensar els nostres drets i llibertats, ho hem fet en els darrers 10 anys i ho farem tot el temps que calgui. No cedirem, no ens farem enrere, no permetrem que tots nosaltres visquem en un Estat que ens considera ciutadans de segona, que vol sotmetre la nostra identitat amb trampes jurídiques i amb la imposició d’una justícia inquisitorial, on l’enemic és culpable i l’amic rep tots els favors.

Per aquest motiu avui ens trobem novament al carrer, davant els Ajuntaments, que són les institucions que vetllem, des de tots els racons de Catalunya, perquè es pugui viure en llibertat. Hem sortit a les places centenars de vegades i ho farem tants cops com sigui necessari. Avui ens posem al costat del President i eurodiputat Puigdemont i demanem a la justícia europea que protegeixi la seva llibertat que és la nostra.

Continuem endavant amb el nostre projecte de país, amb la construcció de la República Catalana. I ens alçarem totes les vegades que sigui necessari per arribar al nostre objectiu.

Tot el suport president Puigdemont i visca Catalunya Lliure!

Darrera actualització: 24.09.2021 | 14:05