Molta participació en la Fira de la Sostenibilitat de Gurb

Dimarts, 26 de setembre de 2023

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, Gurb va acollir la seva 7a Fira de la Sostenibilitat, que va omplir el matí d'activitats i propostes.

La Fira de la Sostenibilitat de Gurb va arribar aquest cap de setmana a la seva setena edició amb una jornada matinal de diumenge molt participada i amb molt bona rebuda a la plaça del Triangle, on es va centrar l'edició d'aquest 2023. 

Les activitats ja van començar a les 9 del matí, allargant-se fins a les 2 de la tarda amb propostes de tota mena centrades sempre en la sostenibilitat en general. Entre les activitats va destacar la bicicletada, que va recórrer bona part del municipi tot circulant pels carrils bici que hi ha per tot Gurb. 

Per als més menuts també hi va haver les activitats d'Anigami, de Guixot de 8 i les "Bicicletes impossibles". A més, durant tota la jornada es va comptar amb la presència de Gurb Energia, que van presentar la comunitat energètica a tots els interessants, i representants del Bicibús de Gurb, que també van explicar la iniciativa

Finalment, una de les activitats més concorregudes de la jornada va ser la inauguració del mural de Laia Sauret, que va centrar la seva obra d'art mural en la sostenibilitat, peça que adornarà el nostre municipi d'ara endavant. Va tractar-se d'una jornada d'allò més animada i participada, on el bon ambient va ser el gran protagonista. 

Darrera actualització: 26.09.2023 | 20:25