Nou pla de mobilitat per als polígons de Vic i Gurb

Dijous, 16 de febrer de 2023

Els Ajuntaments de Gurb i Vic han participat en la trobada per presentar la nova estratègia conjunta de Mobilitat sostenible en els Parcs d'Activitat Econòmica.

Els polígons i parcs econòmics de Vic i Gurb estrenaran un nou pla de Mobilitat en els Parcs d'Activitat Econòmica ben aviat, que permetrà unificar les estratègies de mobilitat sostenible que afecten els nuclis industrials de tots dos municipis. Avui s'ha presentat aquest nou pla a la seu d'AICO, amb participació de tots els implicats.

Tant l'Ajuntament de Gurb com el de Vic han estat presents en aquesta presentació, on també hi ha pres part Creacció. En la ponència s'ha donat a conèixer els objectius que persegueix aquest nou Pla de Mobilitat, que permetrà treballar conjuntament per millorar la sostenibilitat en els moviments interns pels polígons.

Ha estat un matí profitós, en el que també hi ha hagut bona participació per part de les empreses i empresaris que s'han acostat a conèixer aquest nou projecte que s'aplicarà ben aviat en els parcs econòmics dels dos municipis.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 17:09