Noves mesures a partir de divendres 9 de juliol

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 00:00

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, un conjunt de mesures per tractar de contenir l’augment de casos de COVID-19 que s’està experimentant des de fa dies a Catalunya. Entraran en vigor aquest divendres, 9 de juliol, i estaran vigents durant 14 dies.

Davant l'increment de positius per la COVID-19, i l'impacte negatiu de la variant delta, a partir del 9 de juliol entren en vigor noves mesures per prevenir els contagis. Els canvis substitueixen la normativa anterior i, en tot cas, seran revisables en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.

Les mesures contemplen la tornada de certes limitacions a conseqüència de les actuals dades de la pandèmia a Catalunya.

Els principals canvis respecte de les anteriors resolucions afecten l’oci nocturn, els esdeveniments massius i la recomanació de l’ús de mascareta.

Oci nocturn

  • Tancament de l’oci nocturn que no es faci a l’aire lliure a partir del divendres 9 de juliol. La mesura no afecta els festivals en espais exteriors.

Activitats multitudinàries

  • Per poder participar en les activitats que apleguin més de 500 persones caldrà fer-se un test d’antígens, una prova PCR o tenir la pauta completa de vacunació.

Horari de les activitats culturals, d’oci o de qualsevol altre tipus

  • Totes les activitats hauran de tancar a les 3.00 hores com a màxim.

També es recomana a la ciutadania que porti la mascareta en tot moment, també a l’aire lliure.

Podeu trobar tota la informació al web de Canal Salut

Darrera actualització: 19.07.2021 | 10:26