Obertes les inscripcions al Casal d'Estiu i al Lokal Jove

Divendres, 3 de maig de 2024

Des d'aquest passat mes d'abril ja es poden tramitar les inscripcions pel casal d'estiu i pel Lokal Jove de Gurb per aquest estiu. Tots els detalls en aquesta mateixa notícia.

El Casal d'Estiu i el Lokal Jove de Gurb ja ultimen preparatius per tornar a omplir, un any més, de diversió i activitats el nostre municipi. Des de mitjans d'aquest passat mes d'abril ja es poden tramitar les inscripcions a través de l'enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia. Totes dues propostes van des del 25 de juny i fins al 26 de juliol, estant la primera més encarada als infants des d'I3 i fins a 6è de Primària i, la segona, a joves de 1r a 4t d'ESO. 

En aquesta mateixa notícia podreu trobar els cartells de totes dues activitats, així com els horaris i les propostes que es preveuen en els casals. Els més menuts s'endinsaran en un món espacial amb activitats d'allò més diverses, anant des de tallers a esports o activitats d'aigua, mentre que els més grans gaudiran de sortides, activitats autogestionades i, alhora, també ajudaran a millorar el nostre municipi. 

Adjunts en aquesta notícia trobareu els cartells de totes dues activitats i l'enllaç directe al portal d'inscripcions. No feu tard! 

Darrera actualització: 3.05.2024 | 12:01