Obertes les inscripcions per al Casal de Nadal de Gurb

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 18:00

El Casal de Nadal, per a infants d'entre 3 i 12 anys, es farà els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre del 2022 i el 2, 3, 4 i 5 de gener del 2023.

S'acosta el fred i les festes nadalenques, i això vol dir que a Gurb també tenim a tocar el Casal de Nadal d'aquest 2022. Des d'aquest dilluns, 28 de novembre, i fins al 12 de desembre ja estan obertes les inscripcions per participar en el casal, que vindrà carregat d'activitats, diversió i molt esperit nadalenc per als més menuts de la casa.

El Casal de Nadal d'aquest 2022 tindrà lloc entre els dies 22 de desembre i 5 de gener, i està enfocat directament a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. Tot el casal es farà a Les Escoles de Gurb, des de les 8.30 del matí i fins a les 3 de la tarda. Cada dia s'oferirà servei de menjador, però només es podrà assegurar si hi ha un mínim de 10 infants inscrits cada dia.

Pel que fa a preus, aquells infants que vinguin cada dia als matins (de 9 del matí a 1 del migdia) tindran un preu de 75 euros, mentre que els nens i nenes que vinguin tot el dia (de 9 del matí a 3 de la tarda) hauran de pagar 125 euros. El servei d'acollida, de 2/4 de 9 a les 9 del matí, és gratuït en tots els casos.

Si algun infant només pot venir algun dia de manera esporàdica, cada dia tindrà un preu d'11 euros, mentre que el preu d'un dinar esporàdic serà de 7 euros. Com en darreres edicions, les famílies monoparentals i nombroses tindran un descompte del 10%.


L'elf Rin necessita ajuda!

Les nenes i nens de Gurb que participin en el Casal de Nadal tindran una tasca d'allò més important al davant: ajudar a l'elf Rin a recuperar la seva vareta màgica. Les fúries de Nadal ja n'han fet de les seves i li han pispat la vareta a l'elf Rin, que viu pels boscos de Gurb. Aquesta vareta és imprescindible perquè en Rin pugui portar la màgia del Nadal a totes les cases del poble.

Amb l'ajuda dels infants, cada dia serà una aventura per recuperar la vareta a través de jocs, tallers, gimcanes, danses, treballs manuals, excursions i molt més!

La diversió està assegurada per a tots els nens i nenes.La inscripció en el casal d'aquest Nadal es pot formalitzar de diferents maneres: de manera presencial a l'Ajuntament de Gurb, de dilluns a divendres de 8.30h a 15h; a través d'aquest formulari per internet; o bé omplint i portant a les oficines municipals la butlleta que trobareu adjunta en aquesta notícia.

Alhora, si el nen o nena participant no ha participat en cap casal aquest 2022, també cal portar una fotocòpia de la targeta sanitària i DNI d'un dels pares o tutors. No us quedeu a casa aquest Nadal!

Darrera actualització: 28.11.2022 | 15:39