Ple a la conferència sobre neuroeducació amb David Bueno

Dijous, 7 de setembre de 2023 a les 00:00

La conferència, que va tractar temes com la neuroeducació i la incertesa d'aprendre, va comptar amb representants dels quatre centres acadèmics de Gurb.

David Bueno, doctor en biologia, professor de genètica biomèdica, evolutiva i del desenvolupament i especialista en neuroeducació, va omplir ahir el teatre del Molí de l'Esperança de Gurb amb la seva conferència "Aprendre de la incertesa, la incertesa d'aprendre: una visió des de la neuroeducació", que va aportar una interessant aproximació en diferents vessants de l'ensenyament. 

La sessió va tenir lloc aquest dimecres, 6 de setembre, a les 7 del vespre a l'Ajuntament, tractant-se d'una proposta més inclosa dins del programa d'activitats del centenari de Les Escoles de Gurb, que tancaran programa aquest pròxim mes de novembre. Malgrat fer-se entre setmana, la participació va ser excel·lent, omplint pràcticament totes les butaques disponibles. 

En la xerrada hi van assistir representants de tots els centres acadèmics de Gurb (Les Escoles, l'Institut, l'Escola Bressol i l'Escola de Música), tots ells i elles disposats a escoltar i conèixer el vessant de la neuroeducació i com es pot aplicar en el dia a dia de tots els centres.

A més dels representants dels centres acadèmics del nostre municipi i d'altres escoles i centres de la comarca també hi va haver bona assistència per part de famílies i alumnes, a part de Josep Casassas, alcalde de Gurb, i la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Anna Arumí. 

Darrera actualització: 07.09.2023 | 18:51