Ple de maig a Gurb

Divendres, 14 de maig de 2021 a les 00:00

El passat 10 de maig va tenir lloc la Sessió Ordinària del Ple de l’Ajuntament. Entre els diferents punts de l’ordre del dia cal destacar l’aprovació de la creació del Consell Municipal d’Infants i la presa de possessió de la nova regidora, Noemí Puigdesens.

Després que, el passat 18 de març de 2021, el regidor Eduard Casellas presentés la seva renúncia com a regidor dels Independents per Gurb, Noemí Puigdesens va prendre possessió com a nova regidora en el Ple del passat dilluns.

Un altre dels punts més destacats va ser l’aprovació per unanimitat de la creació del Consell Municipal d’Infants de Gurb, designant com a president a l’Alcalde o la Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Gurb.

El Consell dels Infants és un òrgan consultiu i de participació del Centre Educatiu que garanteix el Consell Escolar, Consell Rector i als diferents òrgans de govern i coordinació del Centre, el punt de vista dels nens i nenes, no només des del punt de vista infantil, sinó també sobre tots aquells temes relacionats amb el centre educatiu i la seva educació.

Podreu consultar pròximament el detall i la informació ampliada d’aquest i els altres punts de l’ordre del dia a l'acta del ple.

Darrera actualització: 14.05.2021 | 18:25