Ple Ordinari d'abril exprés i unànime a Gurb

Dijous, 27 d’abril de 2023

La sessió plenària va durar poc més de 20 minuts, amb tots els punts aprovats per unanimitat i sense massa debat entre els grups municipals assistents.

El Ple Ordinari del mes d'abril va ser d'allò més ràpid i amb acords unànimes entre tots els partits i grups implicats, fent que fos una de les sessions més ràpides d'aquest 2023, amb una durada de poc més de 20 minuts. No es va generar massa debat en cap dels punts de l'ordre del dia, així com tampoc en l'apartat de precs i preguntes.

L'ordre del dia comptava amb 15 punts, entre els quals hi havia un bon reguitzell d'aprovacions de llicències urbanístiques i modificacions urbanístiques, i va obrir-se la sessió quan passaven cinc minuts de dos quarts de nou del vespre d'aquest dilluns, 24 d'abril.

Els punts que habitualment solen generar més debat, com la modificació de crèdit 03/2023 (punt 3), les modificacions puntuals en reglaments municipals (punt 7) o l'aprovació de l'increment de retribucions per al 2023 (punt 4) van ser aprovades amb total acord, fet que va agilitzar d'allò més la sessió.

Quan faltaven cinc minuts per a les 9 del vespre es va tancar la sessió, penúltima del mandat, acordant que la darrera d'aquesta legislatura es faria el dilluns, 15 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, en l'horari habitual. En el torn de precs i preguntes cap dels assistents va prendre la paraula, tancant el ple més unànime i exprés del que portem d'any.

Darrera actualització: 27.04.2023 | 19:42