Preinscripcions escola bressol La Quitxalla

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 00:10

Hola famílies!

Les preinscripcions de l'escola bressol La Quitxalla de Gurb seran del 13 al 22 de maig i es faran via telemàtica per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius.

Aquest any s'elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol.licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. Correu: laquitxalla@gurb.cat amb l'assumpte: PREINSCRIPCIÓ 20-21 -Nom i cognoms de l'alumne/a.

En aquest cas, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l'enviament del correu electrònic: amb el resguard en pdf de la sol·licitud emplenada i la documentació acreditativa adjunta. Cal recordar que el període per presentar el resguard i la documentació finalitza un dia més tard que el període de presentació de sol·licituds. El centre us comunicarà que ho han rebut i així sabreu que la preinscripció ha estat realitzada amb èxit.

Podeu emplenar el formulari de sol·licitud (el podreu trobar a la nostra web o a gencat.cat): http://ensenyament.gencat.cat/web/shared/OVT/Departaments/ENS/TramitOVT/preinscripcio/llars/sol-llars.pdf .

Podeu trobar més informació i la documentació necessària per realitzar la preinscripció al document adjuntat més avall i a la web del Departament:
http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/infantil-0-3/

En el cas que no pugueu fer-ho telemàticament ho heu de fer saber al centre a través del nostre correu electrònic o bé trucant al 619 355 545 per tal de concertar cita prèvia. L'horari presencial es comunicarà més endavant.

Per qualsevol dubte adreceu-vos al centre a través del nostre correu electrònic laquitxalla@gurb.cat o bé trucant al mòbil indicat anteriorment.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 19:05