Presentada la proposta per regular els espais naturals

Divendres, 20 de gener de 2023

La primera proposta de regulació dels espais naturals es va presentar en la 2a trobada participativa dels veïns del Turó del Castell i Sant Andreu de Gurb.

L'Ajuntament de Gurb va presentar a tots els veïns i veïnes del Turó del Castell i Sant Andreu de Gurb el primer esborrany de la proposta de regulació i ordenació dels espais naturals del nostre municipi. Aprofitant la segona trobada participativa, oberta a tota la població en general, es va sotmetre a debat per tal de recollir idees i valoracions per part dels habitants de les zones més afectades.

La regulació d'espais naturals afectarà a tot el territori del municipi, però està enfocat directament a protegir i regular la zona del Turó del Castell i el bosc encantat, espais clarament sobre freqüentats. La principal premissa de la qual parteix aquest text, que pròximament passarà a exposició pública, és la de protegir els usos i costums de la zona, tot promovent el coneixement i el respecte cap al nostre entorn.

La trobada, organitzada el dijous 19 de gener a la sala de cultura de l'Ajuntament de Gurb, va comptar amb bona participació i va deixar bones idees i aportacions sobre la taula. Va estar presentat per l'empresa Territoria, qui ha elaborat l'informe, conjuntament amb Anigami.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 16:55