Presentada la proposta per regular els espais naturals

Divendres, 20 de gener de 2023 a les 18:00

La primera proposta de regulació dels espais naturals es va presentar en la 2a trobada participativa dels veïns del Turó del Castell i Sant Andreu de Gurb.

L'Ajuntament de Gurb va presentar a tots els veïns i veïnes del Turó del Castell i Sant Andreu de Gurb el primer esborrany de la proposta de regulació i ordenació dels espais naturals del nostre municipi. Aprofitant la segona trobada participativa, oberta a tota la població en general, es va sotmetre a debat per tal de recollir idees i valoracions per part dels habitants de les zones més afectades.

La regulació d'espais naturals afectarà a tot el territori del municipi, però està enfocat directament a protegir i regular la zona del Turó del Castell i el bosc encantat, espais clarament sobre freqüentats. La principal premissa de la qual parteix aquest text, que pròximament passarà a exposició pública, és la de protegir els usos i costums de la zona, tot promovent el coneixement i el respecte cap al nostre entorn.

La trobada, organitzada el dijous 19 de gener a la sala de cultura de l'Ajuntament de Gurb, va comptar amb bona participació i va deixar bones idees i aportacions sobre la taula. Va estar presentat per l'empresa Territoria, qui ha elaborat l'informe, conjuntament amb Anigami.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 16:55