Programa alternatiu de Festa Major

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

A principis de mes anunciàvem la suspensió dels actes de la Festa Major 2020 a causa de la segona onada de contagis que feia canviar l'organització d'esdeveniments i actes culturals i fins i tot cancel·lar-los.

Des de la Regidoria de Cultura i Festes, l'Alcaldia, l'equip de Govern, conjuntament amb la Comissió de Festes, es va creure que per responsabilitat, coherència i solidaritat, la millor opció era anul·lar tots els actes que estaven programats per la Festa Major d'enguany.

Avui dia, valorant l'evolució de la pandèmia i tenint en compte les activitats permeses per les autoritats competents, s'ha preparat un petit programa alternatiu amb quatre activitats.

Aquest any el Pregó de Festa Major, a càrrec de Marta Juanola Codina, dona, mare, infermera, cooperant i gurbetana havia de tenir lloc el passat dia 20. Les circumstàncies han fet que s'enregistrés i es podrà veure a través del canal de youtube de l'Ajuntament de Gurb a partir del dilluns 30.

El primer acte és l'exposició "Ramon d'Abadal i de Vinyals, investigador de la nostra història" en commemoració del 50è aniversari de la mort de l'historiador. Una exposició que es podrà visitar a partir de demà divendres fins a finals de gener, amb reserva prèvia.

El diumenge 29 de novembre el pelegrí de Gurb sortirà de l'ermita de Sant Roc cap a la parròquia de Sant Andreu de Gurb, on a les 10 del matí tindrà lloc, la missa que comptarà amb l'actuació de Ricard Puigdomènech a la guitarra. Sortint de missa es farà el pelegrinatge fins al Beato. A causa de la situació derivada de la Covid19 aquest any la caminada del pelegrí es farà en petit comitè.

El dilluns 30 a les 12 del matí tindrà lloc la missa de Festa Major a la parròquia de Sant Andreu de Gurb. Com cada any també comptarem amb una actuació de la Coral de Gurb.

Recordeu que en tot moment es respectaran les mesures de seguretat i salut recomanades pel PROCICAT i establertes actualment a Catalunya.

Darrera actualització: 30.11.2020 | 10:51