Reunió de millores amb el Consell d'Infants de Gurb

Dissabte, 4 de febrer de 2023

Dos representants de cada curs de les Escoles de Gurb van reunir-se amb l'Ajuntament de Gurb per presentar millores tant per l'escola com pel poble.

L'alcalde de Gurb, Josep Casassas, i la regidora d'Educació, Núria Anglada, van rebre aquesta setmana als representants del Consell d'Infants de les Escoles de Gurb per recollir totes les propostes de millora i canvi que els més menuts del municipi van proposar a l'ajuntament.

La reunió, feta a la sala de plens de l'Ajuntament de Gurb, va comptar amb dos representants de cada curs de les Escoles de Gurb (des de P3 fins a sisè de Primària), i va ser molt productiva. Els infants van portar un bon reguitzell de propostes de millora, totes elles molt interessants i amb un punt de vista fresc i diferent.

Gran part de les idees que van aportar els i les alumnes se centraven, sobretot, en millores per aplicar a les Escoles, però també van aportar algunes propostes creatives per a millorar i canviar altres punts del nostre municipi. Casassas i Anglada van prendre bona nota de totes i es debatran en futurs projectes de millora.

La bona predisposició i preparació dels infants va fer que es tractés d'un intens matí de treball i debat, dels quals sortiran idees de millora que, de segur, acabaran sent una realitat tant al municipi com en el centre educatiu.

Darrera actualització: 4.02.2023 | 13:38