Rialles assegurades aquesta Festa Major amb 'Boeing, Boeing'

Dimecres, 15 de novembre de 2023

El grup de teatre 'La Gronsa del Molí de Gurb' ens portarà, durant aquesta Festa Major, la comèdia 'Boeing, Boeing', amb un total de tres passades.

La recta final de la Festa Major de Gurb d'aquest 2023 ens promet moltes rialles i teatre de qualitat de la mà del grup de teatre 'La Gronsa del Molí de Gurb', que ens portarà els darrers dies de programació de la Festa Major l'obra de teatre 'Boeing, Boeing. Una comèdia d'alçada'. 

En total es faran tres passades d'aquesta obra de teatre, estrenant-la el dijous 30 de novembre a les 21.30 al Teatre del Molí de l'Esperança de Gurb. La segona i tercera passada seran aquell mateix cap de setmana, dissabte 2 i diumenge 3 de desembre, a les 10 de la nit i a les 6 de la tarda, respectivament, al Molí de l'Esperança. 

Les entrades es poden comprar al Punt Jove de Gurb des d'aquesta mateixa setmana, però també es posaran a la venda (segons disponibilitat) una hora abans de cada passada de l'obra de teatre a les taquilles. Aforament màxim de 180 persones. 

Darrera actualització: 15.11.2023 | 10:00