Sala plena en la xerrada d'implementació del porta a porta a Gurb

Dimecres, 31 de gener de 2024

La Sala del Molí de l'Esperança va omplir-se de gom a gom per escoltar les explicacions relacionades amb l'arribada de la recollida selectiva a Gurb.

L'arribada del porta a porta a Gurb va aixecar molt interès entre els veïns i veïnes d'arreu del municipi, que van omplir la Sala del Molí de l'Esperança per escoltar les primeres impressions del que serà aquest nou sistema de tractament de deixalles. La trobada informativa va tenir lloc aquest dimarts 30 de gener a les 7 de la tarda. 

La xerrada va començar amb una detallada explicació sobre el funcionament d'aquest sistema i els motius que han portat a la seva implementació a Gurb, així com les seves característiques i com s'implementarà al nostre municipi.

La sessió va comptar amb la presència d'Anna Riera, tècnica del Consell Comarcal d'Osona, i Marta Corretja, de l'empresa concessionària del servei (Pre-Cero).

Un cop es va tancar la fase d'explicació, alguns veïns i veïnes van aprofitar l'avinentesa per fer algunes preguntes referents a la implementació d'aquest nou servei, totes elles molt productives a l'hora d'aprofundir en alguns detalls que no havien quedat del tot clars.

En resum, va tractar-se d'una productiva tarda on es va donar a conèixer a tota la població aquest nou servei que entrarà en funcionament ben aviat.

Darrera actualització: 30.01.2024 | 23:09