Sant Jordi ple d'activitats i participació a Gurb

Dissabte, 22 d'abril de 2023 a les 19:00

El programa d'activitats d'aquest passat divendres va agradar d'allò més a petits i grans, omplint durant tota la tarda els jardins del Mas Esperança.

Excel·lent participació en la celebració del Sant Jordi a Gurb aquest passat divendres 21 d'abril, que va deixar-nos una tarda plena d'activitats per a petits i grans als jardins del Mas Esperança de Gurb. Des de primera hora de la tarda van obrir portes els tallers i activitats per als més menuts, i cap a 2/4 de sis va arribar el plat fort amb l'actuació de Marcel Gros i de l'Escola de Música Municipal de Gurb.

Des de bon començament, totes les activitats i tallers han estat plens a vessar, tant el de maquillatge com el de creació de dracs, amb tota l'ambientació centrada en Sant Jordi. A més, per als més menuts de la casa també es va habilitar una zona de joc lliure amb jocs de fusta, que també va tenir molt bona acceptació i va fer partícips als més joves del municipi. 

Ja cap a mitja tarda, en Marcel Gros va oferir espectacle del bo amb el seu 'Contes amagats', que va congregar a tothom a l'espai de l'escenari que es va habilitar. Seguidament, també va pujar a l'escenari l'Escola de Música Municipal de Gurb, que també va prendre part en la celebració amb un espectacle i demostració que va posar la melodia a una tarda rodona. 

Per acabar-ho de rematar, durant tota la jornada va estar disponible al Mas Esperança un foodtruck de gelats que va posar el punt dolç a una jornada on tot va anar sobre rodes i on tothom va gaudir d'allò més de totes les propostes que aquesta diada va acostar al nostre municipi. 

 

Darrera actualització: 22.04.2023 | 18:37