Se suspèn la Festa Major de Gurb 2020

Dimarts, 10 de novembre de 2020

Benvolguts veïns i veïnes,

A les portes de la celebració de la Festa Major 2020, i després de més de mig any lluitant contra el virus causant de la Covid-19, afrontem ara una segona onada de contagis que fa que ens hàgim d’adaptar i canviar esdeveniments i activitats, formes de fer i d’organitzar els actes culturals.

Aquest hauria de ser un article per anunciar-vos el programa de la Festa Major d’enguany a Gurb, però, malauradament, a causa de les noves restriccions aprovades pel PROCICAT, i condicionats com estem per la seva evolució, és de vital importància implantar i respectar les mesures de seguretat establertes per les diferents administracions. Des de la Regidoria de Cultura i Festes, l’Alcaldia, l’equip de Govern, conjuntament amb la Comissió de Festes, creiem que per responsabilitat, coherència i solidaritat, la millor opció per aquest 2020 és anul·lar tots els actes que estaven programats per la Festa Major.

Volem agrair sincerament la participació en l’elaboració i edició del programa de Festa Major a totes les entitats del poble i als anunciants i col·laboradors. La recaptació provinent de les empreses i col·laboradors es destinarà íntegrament a projectes solidaris relacionats amb la Covid-19.

Us agraïm la confiança que ens feu i l’esforç per a participar en les activitats programades, demostrant que la cultura és segura, però ara és un moment molt delicat i cal que ens protegim i cuidem.

Us mantindrem informats de les novetats sobre l’evolució de la situació i d'un possible programa alternatiu.

Rebeu una salutació cordial i esperem poder retrobar-nos ben aviat!

Darrera actualització: 20.11.2020 | 09:51