“Sempre porto Gurb al meu cor”

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 10:00

Aquest dijous, 15 de juliol, Jordi Turull ha fet parada a Gurb en la Travessa per la Llibertat, on ha estat rebut per l’alcalde Josep Casassas acompanyat de tots els regidors i regidores i de l’exconseller Carles Mundó.

Recordem que Jordi Turull havia estat secretari de l’Ajuntament de Gurb i que està travessant Catalunya a peu per agrair les mostres de suport rebudes durant els 3 anys i mig de presó.

En l’etapa que avui finalitzava a Vic, Jordi Turull ha volgut fer una visita al consistori en senyal de gratitud. Durant la seva visita ha recordat la seva estada a l’Ajuntament, on ha repassat alguna anècdota de l’època.

Ha destacat que “Sempre porto Gurb el meu cor. Hi ha llocs que et marquen la trajectòria de vida”. Ha afegit que a Gurb va ser on va tenir la primera feina “en sèrio” i on va poder aprendre molt. També ha explicat que la primera nit a la presó marca molt i que l’havia passada amb un de Gurb: “El company i amic, el Conseller Carles Mundó”. “I encara un altre. l’Ajuntament de Gurb em va demanar fer el pregó de Festa Major, el meu primer pregó... Em va fer molta il·lusió”.

Després dels parlaments, ha signat el llibre d’honor i se l’ha obsequiat amb uns records del poble i una bossa de productes locals.

Darrera actualització: 19.07.2021 | 10:24