Sessió ràpida i amb unanimitat en el ple de febrer

Dimecres, 22 de febrer de 2023

Tots els punts de la sessió es van aprovar per unanimitat, tot i que alguns van originar debat entre els grups per actualitzar detalls d'alguns projectes.

La sessió plenària del mes de febrer va transcórrer amb agilitat i sense massa entrebancs a l'Ajuntament de Gurb, durant poc més de mitja hora i aprovant tots els punts en l'ordre del dia per unanimitat. Només dos punts del ple van originar debat, fruit de peticions per part de Junts per Gurb per actualitzar detalls d'alguns projectes municipals.

El Ple Ordinari tenia previst en l'ordre del dia un total de 15 punts, entre els quals hi havia ja les recurrents llicències urbanístiques i altres punts a debatre.

El primer punt que va generar debat entre els grups municipals va ser el setè en la sessió, referent al projecte de connexió del clavegueram a la zona esportiva. Tot i aprovar-se per unanimitat, el grup de Junts per Gurb va demanar en quin estat es trobava el pla especial per tramitar la zona com a zona urbana. L'alcalde de Gurb va comentar-los que s'estava tramitant el permís, però que havia quedat aturat degut a que faltava l'inventari d'instal·lacions esportives.

També va matissar que es tractava d'un projecte que venia de l'anterior mandat, però que ben aviat quedaria resolt després que a finals del 2022 s'aprovés el document que mancava pel projecte. Va afirmar que ja s'estava presentant i que s'havia demanat a la comissió territorial que es resolgués tan aviat com fos possible.

Finalment, per tancar la sessió, en l'apartat de Precs i Preguntes Junts per Gurb va agafar la paraula per demanar en quina situació es trobava el procés d'estabilització de personal. Josep Casassas va explicar que ja s'havien elaborat les llistes d'admesos i exclosos, i que ben aviat es reuniria el tribunal per estabilitzar el total de 9 places.

El Ple Ordinari del mes de febrer va acabar pocs minuts més tard de les 9 del vespre.

Darrera actualització: 22.02.2023 | 18:16