Setmana Europea de la Mobilitat 2021

Divendres, 17 de setembre de 2021

Arriba la 5a. edició de la Fira de la Sostenibilitat, la Bicicletada Popular i el dia sense cotxes.

Un any més, del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat. Una setmana que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com també visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Aquesta edició la Setmana Europea de la Mobilitat vol destacar com la mobilitat sostenible està vinculada a la seguretat i la salut de les persones. Sota el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”, aquest any vol incidir en quatre temes: La salut mental i física, la seguretat i la resposta davant la Covid-19.

Diumenge 19 de setembre, a la plaça del Triangle, tindrà lloc la 5a. Fira de la Sostenibilitat. Una iniciativa per promoure la consciencia de la necessitat de preservar el medi ambient i el nostre entorn. Tindrem un esmorzar popular, una bicicletada, la inauguració del carril bici del polígon, una gimcana pels més menuts i per tota la família, una carpa on podrem veure el funcionament d’una placa solar i moltes més activitats gratuïtes per passar un matí ben divertit i sostenible. Ah! I també inaugurarem el parc infantil de la plaça del Triangle.

Durant la fira se seguiran totes les mesures Covid-19 establertes per les autoritats. La Fira esta subjecta als possibles canvis segons l’evolució de la pandèmia.

El dimecres 22 de setembre se celebrarà el Dia Europeu sense cotxes i us convidem a tots a deixar el cotxe a casa.

SUMA’T A LA SETMANA I MOU-TE DE MANERA SOSTENIBLE!

Per a més informació i veure totes les activitats, podeu consultar el document adjunt.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 18:11