Simulacres per preparar-se contra climatologia adversa

Dijous, 16 de febrer de 2023 a les 10:00

El passat mes de gener es va fer un simulacre per preparar-se contra les nevades, i aquest passat dilluns es va repassar el protocol contra inundacions.

L'Ajuntament de Gurb va organitzar aquest dilluns un nou simulacre per mantenir al dia i repassar tot el protocol contra els fets climatològics adversos que poden ocórrer al nostre municipi. Sumant-se al que ja es va fer a mitjans de gener, dedicat a les nevades, aquest dilluns es va tractar el perill d'inundacions.

Aquests simulacres són ideals per mantenir alerta i al dia tots els protocols d'actuació davant d'aquestes possibles adversitats per assegurar que es respongui amb la màxima rapidesa i eficàcia. En tots dos casos van participar-hi tots els cossos involucrats, des del consistori als tècnics municipals.

La sessió d'aquest passat dilluns va versar únicament al voltant del protocol d'actuació davant d'inundacions i pluges intenses, i va ser una jornada de treball molt profitosa i útil per repassar tota l'organizació i passos a seguir en cas d'arribar un moment de necessitat.

Darrera actualització: 15.02.2023 | 22:31