Sopar d'agraïment de Festa Major amb uns 70 participants

Dissabte, 11 de març de 2023

El sopar es va fer el divendres 10 de març a l'Hostal del Molí, i va comptar amb la presència d'una setantena de comensals i una sorpresa final.

Una setantena de persones van participar ahir en el sopar d'agraïment de Festa Major organitzat per l'Ajuntament de Gurb per donar les gràcies i premiar a tots els col·laboradors i col·laboradores que, de manera voluntària i altruista, van fer possible un any més la Festa Major de Gurb a finals del 2022. L'àpat es va fer a l'Hostal del Molí, i va ser una jornada molt amena, divertida i on la companyia i l'esperit festiu van regnar en tot moment.

A més de tota la gent que va participar en la Festa Major, també es van convidar a tots els col·laboradors i col·laboradores a la Cavalcada de Reis d'aquest 2023, també per donar-los les gràcies per haver pres part en una festa tan màgica per als més menuts del poble. Amb aquest sopar, des del consistori es va voler reconèixer la seva implicació en tota la vida social i cultural de Gurb, ja que sense la seva ajuda, festes com aquestes no serien possibles.

La sorpresa de la nit la va posar l'artista Lo Pau de Ponts a les acaballes del sopar, amb una actuació sorpresa que va acabar d'arrodonir la nit amb un final de festa d'allò més animat i divertit. A grans trets, va tractar-se d'una vesprada molt amena i on va quedar patent que el teixit social i col·laboratiu del nostre municipi està molt viu i ple d'energia.

Darrera actualització: 11.03.2023 | 11:59