Suport als bars i restaurants de Gurb

Divendres, 13 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquest dijous 12 de novembre, el Govern va decidir mantenir gran part del paquet de restriccions per frenar la propagació del coronavirus. Entre les mesures, el tancament de bars i restaurants, que es prorrogarà deu dies més. Aquesta decisió es produeix enmig d'intenses pressions del sector de l'hostaleria.

El Departament de Salut ha imposat la tesi defensada durant la setmana de mantenir bona part de les mesures del pla de xoc fins al 23 de novembre i aixecar les restriccions amb una "desescalada progressiva".

Des de l’Ajuntament es vol donar suport al sector de la restauració del nostre poble, i oferim difusió dels establiments de Gurb que elaboren menjar per emportar. Volem, d'aquesta manera, informar i animar els veïns i veïnes a seguir fent ús dels serveis d’aquests negocis, ja sigui a través del servei a domicili o anant a buscar el menjar al seu local.

Aquest és un llistat en constant actualització, de manera que si algun restaurant, bar, cafeteria, o altre negoci de Gurb ofereix algun servei especial durant aquests dies, només cal que contacti amb nosaltres enviant un correu electrònic a gurb.puntjove@diba.cat i l’afegirem a la llista.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 09:48