Tallers de Tardor

Divendres, 7 d'octubre de 2022 a les 00:00

Arriben els tallers de tardor, en aquesta ocasió els tallers que us oferim són els següents:

  • Lettering, Parkour, Sac tèrmic d'espígol, Cosmètica sòlida, Taller de cuina: Tàrtars i Tast de vins.

Per els més joves recuperem el Parkour, que ja hem fet en altres edicions i que podem dir que ja tenim uns bons parkouristes per el poble, de la mà d’en Gil Grifols! I un taller de lettering per deixar anar la nostra creativitat, aquest dinamitzat per l’Irene Altés d’Arrelats. 

A partir de 16 anys oferim un taller d’elaboració d’un sac tèrmic d’espígol, que crearem des de 0.  Aquests sacs tenen uns grans beneficis per la salut. Aquest taller estarà dinamitzat per les dones del Cosidor Pas a Pas de l’Associació Casal Claret de Vic.

Finalment per els joves a partir de 18 anys us proposem els següents tallers, un de cosmètica sòlida on elaborarem diferents productes d’ús casolà (xampú, acondicionador,  crema i sabó corporal) de la mà de l’Ivette  de Floconut.  Ens endinsarem en el món dels tàrtars, a través d’en Joan Codina, d’Arrelats, que ens explicarà com elaborar aquests plats de menjar cru que es poden fer amb peix, carn o verdura. Finalment un taller de tast de vins que durarà 3 sessions i anirà a càrrec del Celler d’Osona.

Per més informació respecte els tallers consulteu el díptic o poseu-vos amb contacte amb la Laura del Punt Jove al telèfon 938869320 o bé al mail puntjove@gurb.cat

Les inscripcions als tallers es fan al Punt Jove de Gurb.

  • Matins de dimarts a divendres de 9.30 a 13.00
  • Tardes de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00
Darrera actualització: 07.10.2022 | 09:44