Tercera castanyada amb èxit de participació a Gurb

Dissabte, 28 d’octubre de 2023

L'edició d'aquest 2023 va estar inspirada en l'Hotel Krüeger, i va comptar amb molt bona participació durant tota la tarda en totes les activitats i tallers.

La castanyada de Gurb va aconseguir, per tercer any consecutiu, un èxit de participació total en totes les activitats i tallers que van organitzar-se als Jardins de l'Esperança i a El Femer de Gurb. 

Novament, la proposta de Gurb va tornar a ajuntar la tradicional Castanyada amb el Halloween, que va ambientar tot l'espai i va traslladar-nos a l'Hotel Krüeger, amb tot de personatges dinamitzant la jornada. Per part de la Castanyada, els alumnes de 4t d'ESO de l'INS Gurb van estar venent castanyes per ajudar a pagar-se el viatge de final de curs a Cantàbria. 

Amb l'ambientació acompanyant a totes les persones que van venir, moltes d'elles disfressades, va acabar sent una gran tarda festiva a Gurb, comptant amb gran participació en tots els tallers per a nens i joves que van escampar-se per tot el recinte. A més, els actors que van anar dinamitzant tota la jornada també van acompanyar i animar als participants a prendre part en les activitats previstes. 

Sumant-ho tot, Gurb va tornar a gaudir d'una gran castanyada que, per tercer any consecutiu, va tornar a ser tot un èxit de participació i que va consolidant-se any rere any com una de les festes assenyalades al nostre municipi.

Darrera actualització: 29.10.2023 | 18:19