Tot a punt a Gurb per rebre la visita dels Reis Mags

Dissabte, 31 de desembre de 2022

El patge reial va recollir aquest passat dijous totes les cartes dels nens i nenes del poble, que ja compten els dies fins que arribin els Reis d'Orient.

Més de 150 nens i nenes de Gurb i rodalia van acostar-se el darrer dijous del 2022 al Femer per conèixer i portar la seva carta a l'emissari reial de Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, que va visitar el nostre municipi. Durant tota la tarda, el flux d'infants que van visitar el patge reial va ser constant, denotant que els més menuts i menudes del poble tenen ganes que arribi ja la nit del dia 5 de gener.

L'emissari reial va aposentar-se al Femer, amb una comitiva digne d'un patge dels Reis d'Orient, i va estar una bona estona parlant i recollint les cartes de tots els nens i nenes. A més, també va recordar-los a totes i a tots que els Reis continuen vigilant a tots els infants, així que cal continuar portant-se bé durant tot el que queda de 2022 i també durant tot el 2023.

Per acompanyar la tarda, la comitiva reial va arribar acompanyada d'un taller de fabricació i pintura de fanalets, ja que aquests tenen un paper fonamental per ajudar als Reis d'Orient a arribar cap al nostre poble. Molts dels nens i nenes que van venir van aprofitar per dibuixar i acolorir el seu fanalet, per tenir-lo a punt per a la Nit de Reis

 

La cavalcada, pel centre urbà de Gurb

Com cada any, la comitiva dels Reis Mags d'Orient arribarà a Gurb recorrerà el tram més urbà i cèntric del municipi, des de la carretera de Sant Bartomeu fins a l'Esperança. L'inici es farà a les 7 de la tarda a la Rotonda de Can Violí, i la cavalcada estarà acompanyada per tota la comitiva reial, els teiers i el Grup de Batucada 'Batec d'un Somni' de Gurb.

De la mateixa manera que cada any, el final del recorregut serà a la plaça de l'Ajuntament, on l'alcalde els entregarà la clau del poble per entrar a totes les cases. Allà tots els infants podran veure de ben a prop els Reis d'Orient, que oferiran a tots els infants un petit present.

Animeu-vos a venir totes i tots a la Cavalcada d'aquest 2023 per donar una càlida benvinguda a Ses Majestats, els Reis d'Orient!

Darrera actualització: 31.12.2022 | 11:16