Tot llest per al concursos de dibuix i fotografia de Gurb

Dilluns, 26 de desembre de 2022 a les 12:00

Tots dos concursos tenen com a temàtica principal l'estrella de la creu de Gurb, que fa més de vint anys que anuncia el Nadal al municipi i a tota la Plana.

Per segon any consecutiu, amb l'arribada de les festes i el Nadal, també arriben els concursos de dibuix i de fotografia de la Creu de Gurb. Enguany el concurs arriba a la seva segona edició, i ho fa retent un homenatge a la figura d'en Lluís Vila, qui va ser un dels pioners i impulsors d'aquesta tradició i que ens ha deixat aquest 2022.

Com ja va passar en la primera edició, aquests concursos es fan conjuntament amb l'empresa Seida, qui hi col·labora i ajuda a fer possibles aquests certàmens.

Des del dia 27 de desembre, i en tots dos casos fins al 20 de gener, es poden fer arribar les vostres propostes artístiques (tant fotogràfiques com de dibuix) a través dels canals habilitats per participar en els concursos. Com en la primera edició, es tracta de commemorar i retre homenatge a aquesta ja tradició al poble. 

En el cas del concurs de dibuix, està encarat directament a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, que es separaran en dues categories diferents. S'han de presentar tots els originals en un sobre tancat a l'Ajuntament de Gurb abans del dia 20 de gener, i s'han d'elaborar amb la tècnica de dibuix amb llapis i sense color.

Trobareu totes les bases i detalls adjunts en aquesta mateixa notícia, així que doneu-los una ullada per conèixer tots els requisits i punts a tenir en compte per participar-hi i complir-ho tot!

Per la seva banda, el concurs de fotografia està obert a qualsevol persona que disposi d'un compte en aquesta xarxa social, on s'haurà de penjar la fotografia inèdita des del compte personal de la persona que hi participi.

Per tal de participar correctament en el concurs, caldrà incloure l'etiqueta #Estrella_Creu_Gurb, seguir el compte de l'ajuntament (@AjuntamentdeGurb) i etiquetar-lo en la publicació. De la mateixa manera que en el concurs de dibuix, trobareu totes les bases adjuntes en aquesta mateixa notícia. 

Darrera actualització: 25.12.2022 | 19:02