Un gran èxit en la primera rua de Carnaval de Gurb

Dimecres, 16 de març de 2022

Un total de 7 carrosses i comparses van participar en la primera rua de carnaval de Gurb.

La pluja no va evitar que les carrosses sortissin puntualment el dissabte a les 4 de la tarda pels carrers de Gurb fins a arribar al pavelló municipal, totes ben animades i engrescades i mostrant el gran treball que havien fet durant les setmanes prèvies.

Un cop al pavelló cada grup va mostrar les seves habilitats dansaires davant del jurat i el públic assistent. Posteriorment, vam gaudir de l’espectacle Balambambú a càrrec de la companyia Pentina el Gat i finalment hi va haver l’entrega de premis, on el jurat va destacar la gran feina que havien realitzat tots els grups i la difícil decisió que havien hagut de prendre.

Els premis els van obtenir:

  • Millor carrossa: Xafarranxos amb la temàtica “Shaun the sheep”
  • Millor comparsa: carrer Clàudia amb la temàtica “Wild Clau West”
  • Millor coreografia: Famílies de 6è. amb la temàtica  “Kinkakau”

Per sopar vam poder disfrutar d’una deliciosa botifarrada popular gestionada pel Consell de Joves del poble, que juntament amb l’Ajuntament de Gurb i El Femer han organitzat aquest Carnaval de Gurb 2022.

Gràcies a tothom per la dedicació, les ganes i, sobretot, la gresca i xerinola que vam fer durant la tarda de dissabte, vam deixar un record molt bonic per a tots els gurbetans i gurbetanes!

📸 En aquest enllaç trobareu totes les imatges del Carnaval Gurb 2022 realitzades per l’Ot Vivet.

Darrera actualització: 16.03.2022 | 13:05