Unanimitat en el Ple Ordinari del mes de setembre a Gurb

Dimecres, 27 de setembre de 2023

Tots els punts del ple d'aquest passat dilluns, 25 de setembre, van aprovar-se per unanimitat entre els grups polítics. Constava 12 punts en l'ordre del dia.

Unanimitat total entre els grups polítics de l'Ajuntament de Gurb en la sessió plenària ordinària d'aquest mes de setembre, que va tenir lloc aquest passat dilluns 25 de setembre a les 20.30h. La sessió va durar poc més de mitja hora i va comptar amb 12 punts en l'ordre del dia, a més d'una vintena de ratificacions de decrets i llicències d'obres.

Els únics punts que van generar cert debat entre els grups polítics van ser en el torn de prec i preguntes, quan el grup de Junts va demanar si el carregador per a vehicles elèctrics que s'està instal·lant a Gurb comptava amb sistemes de control. En aquest sentit, Josep Casassas, va afirmar que així era, que comptava amb els corresponents sistemes de control. 

En el tercer punt de l'ordre del dia, referent a la modificació de crèdit 9/2023, també va haver-hi una pregunta per part de l'oposició, aquesta centrada a saber si estava previst tancar les àrees d'aportació de residus en els nuclis disseminats. Casassas va explicar que, efectivament, així estava previst, i que s'estava treballant per preparar 6 o 7 àrees de recollida. 

Finalment, tots dos grups polítics van presentar i aprovar per unanimitat la moció de suport a Miquel Buch i al Mosso d'Esquadra que va acompanyar el MHP Carles Puigdemont de l'exili. Es va acordar que el proper ple seria el 16 d'octubre.

Darrera actualització: 30.09.2023 | 11:43