Valentí Maymó recitarà el Poema de Nadal amb música de tenora

Diumenge, 2 de gener de 2022 a les 00:00

Aquest any, si la situació i les autoritats sanitàries ho permeten, celebrarem la Festa Major de Sant Julià Sassorba.

Diumenge 9 de gener, a les 12 del migdia, tindrà lloc la missa solemne i, tot seguit, la Junta Parroquial ha programat un espectacle basat en el popular "Poema de Nadal" de Josep Maria de Sagarra. Es tracta d’una actuació íntima creada per Bubulina Teatre que ens situa en una nit de la dècada dels anys vint del segle passat.

En escena apareix un personatge vestit amb frac que fuig d’un àpat familiar i arriba a les golfes d’una vella casa. Allà retroba alguns objectes de la seva infantesa: una ràdio amb cançons d’abans, un bressol, unes figures de pessebre, una tenora i un vell acordió. Amb aquests elements comença a evocar la seva infantesa i li ve a la memòria el text de Sagarra.

Bubulina Teatre proposa una relectura emocionada del poema clàssic nadalenc de Sagarra, amb la veu i la música de Valentí Maymó, que diu gairebé íntegrament el poema de memòria i hi posa música de tenora i acordió.

L’actor, segur que aconsegueix submergir l’espectador en l’atmosfera màgica de l’imaginari nadalenc amb els pastors, els seus ramats, la verge Maria, Sant Josep i el nen Jesús, els estels i la natura. No us ho podeu perdre!

Donada la situació actual, aquest any, no es farà el tradicional vermut popular a la sortida.

Darrera actualització: 03.01.2022 | 13:20

Imatges