Visita dels alumnes de 3r de Primària a l'Ajuntament

Dijous, 16 de març de 2023

La visita dels estudiants de Les Escoles els ha servit per conèixer més a fons les tasques que es duen a terme en un ajuntament i també el càrrec d'alcalde

Els alumnes de 3r de Primària de Les Escoles de Gurb van visitar ahir l'Ajuntament per conèixer a fons quines són les tasques diàries en la gestió municipal que es duen a terme al consistori per assegurar el correcte funcionament de tots els serveis que s'ofereixen al municipi. Els va rebre i acompanyar en tot moment l'alcalde de Gurb, Josep Casassas.

Actualment, els infants estan estudiant els municipis de Catalunya i, a conseqüència, també el paper dels ajuntaments i els ens locals en el funcionament de pobles i ciutats del territori. En la visita van tenir oportunitat de conèixer les persones que treballen en les diferents àrees de gestió municipal, amb funcions detallades de cada un d'ells i elles.

Ja al final de la visita, també han aprofitat per descobrir tota la història que hi ha darrere l'edifici de l'Ajuntament de Gurb, el Mas l'Esperança.

Finalment, la trobada final feta a la sala de plens va portar a un interessant torn de preguntes obertes dels alumnes cap a Josep Casasses, on es van tractar des de projectes pel municipi a temes més personals sobre el rol i les responsabilitats que té la figura de l'alcalde en un ajuntament. Va ser una jornada molt didàctica per als infants i interessant per a tot el personal del consistori.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 19:33