Vols votar la Sardana de l'Any?

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquest any, la nostra sardana "Castell de Gurb" ha quedat com a finalista a la 31a. Final del certamen La Sardana de l'Any. 

Aquest acte s'havia de fer al Teatre La Passió d’Esparreguera el 14 de novembre, però degut a la situació sanitària actual es farà a porta tancada, sense públic, com marquen les resolucions sanitàries per fer front a la Covid-19. Només hi haurà els músics, els dansaires i els professionals, tècnics i responsables de l'activitat que treballaran per facilitar el seu muntatge i difusió. I és que, com en ocasions anteriors, s'emetrà en directe per Catalunya Música, però també, i per primera vegada, a través de la pàgina web del certamen i del canal de YouTube de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Tothom que vulgui podrà votar les seves sardanes preferides per atorgar el Premi Popular, però per poder exercir el vot caldrà que tothom es registri prèviament, amb data límit el divendres 13 de novembre. Aquesta inscripció es fa només a través de la pàgina web del concurs. L'esdeveniment també permetrà conèixer la sardana guanyadora del Premi de la Crítica, atorgat segons la votació d'un Jurat musical qualificat, i el Premi Joventut. Aquest guardó està enfocat a compositors menors de 30 anys per fomentar la creació de sardanes per part de joves autors, i el selecciona també el Jurat musical.

Volem que la sardana "Castell de Gurb" sigui proclamada La Sardana de l'Any.

Teniu temps fins el dia 13 per votar. SOM-HI!

Darrera actualització: 20.11.2020 | 09:50