Xerrada a l'Espai Activa't per prevenir incendis a la llar

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 19:00

Pere Alsina, cap dels Bombers de Vic, va estar dimecres a la tarda a l'Espai Activa't de Gurb per oferir consells sobre la prevenció d'incendis a les llars.

Les usuàries i usuaris de l'Espai Activa't de Gurb van aprofitar la tarda d'aquest passat dimecres, 8 de febrer, per gaudir d'una interessant xerrada sobre la prevenció dels incendis i els accidents a les llars relacionats amb el foc. La xerrada la va oferir Pere Alsina, cap del parc de Bombers de la Generalitat de Vic. 

El col·loqui va centrar-se principalment en com es poden prevenir petits incendis a les llars, però, a mesura que avançava la xerrada, també es va tractar el protocol a seguir en el cas de trobar-nos amb un foc ja declarat i estès dins del nostre domicili. 

Finalment, un cop acabada l'exposició d'Alsina, es va obrir un extens torn de preguntes que va permetre aprofundir encara més en tots els temes explicats. Totes les participants en la xerrada van mostrar-se molt participatives, fent-li al cap del parc de Bombers de Vic moltes preguntes per aprofitar tots els seus coneixements. 

Darrera actualització: 10.02.2023 | 17:40