XIV Aniversari Punt Jove Gurb

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 00:00

Arriba el XIVè Aniversari del Punt Jove de Gurb i ho volem celebrar amb vosaltres, hem preparat una jornada festiva plena d’activitats per a totes les edats!

Començarem a partir de les 12.00 h amb un vermut musical amb Marta Frigola, hi haurà servei de barra mentre disfrutem de la música de la Marta sota l’ombra dels arbres.

A partir de les 14.00 h farem un dinar popular amb amanida i arròs per a petits i grans, el preu del menú és de 10€ (inclou amanida + arròs + postres + begudes + cafès). Cal comprar els tiquets al Punt Jove abans del dimecres 20 de juliol a les 14.00h.

A la tarda hi haurà diverses activitats, començant per un infal·lible aquàtic per totes les edats (no et descuidis el banyador!), sessió de ioga a mans de la gurbetana Silvia Escarrà i sessió de zumba amb la Emy!

Durant tota la tarda també hi haurà un mercat de 2n mà, amb un conjunt de parades de productes de roba, joguines, llibres, etc. de segona mà. Si vols posar parada posa’t en contacte amb el Punt Jove de Gurb i t’explicaran com fer-ho!

Finalment per acabar la tarda, comptarem amb un espectacle de màgia a mans d’en Fèlix Brunet i acabarem la festa a mans de Roger Bosch que ens sorprendrà amb una proposta musical innovadora.

Hi haurà servei de barra tot el dia i a la tarda comptarem amb les crepes i gelats de la Carlavana.

Totes aquestes activitats es durant a terme a la zona verda de l’Avinguda Osona de Gurb, davant de les cases de protecció oficial.

Per més informació posa’t en contacte amb el Punt Jove de Gurb: puntjove@gurb.cat // 697402035

Darrera actualització: 12.07.2022 | 12:02