Cultura, Festes i Comunicació

El principal objectiu de la regidoria de Cultura és el d'impulsar i dinamitzar la vida cultural de Gurb, programant activitats variades i dirigides als diferents grups d'edat, que siguin accessibles a tothom, i que permetin satisfer les demandes dels diversos sectors de la població. Es treballa tant per promocionar les activitats locals i pròpies de les entitats del municipi, com per programar d'altres activitats que realitzades per formacions o grups externs, permetin l'accés a tots els veïns a la cultura de qualitat. Així com a gestionar els diferents equipaments i serveis culturals de que disposa el municipi.

La regidoria de Festes té com a principal objectiu programar i desenvolupar les diferents festes que s'organitzen al municipi, des de la festa major fins a les festes de primavera o les festes de la vellesa, aquestes últimes amb col·laboració de la regidoria Salut, Qualitat de vida i Benestar, per tal de que la gent del nostre municipi pugui gaudir d'uns dies d'esbarjo i diversió.

La Regidoria de Comunicació és l’encarregada de gestionar la comunicació interna i externa de l’Ajuntament, la informació a la població, la publicitat institucionals i les relacions amb els mitjans de comunicació i de premsa. 

Mas l'Esperança - 08503 Gurb - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Montserrat Parareda Pujols
Telèfon: 938 860 166
Fax: 938 860 047
Adreça electrònica: montserrat.parareda@gurb.cat
Horari:  
visites concertades.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.07.2023 | 14:25