El Parés de Gurb fundació Privada

El Parés és una fundació privada, sense ànim de lucre, creada amb la voluntat d'ajudar i acollir a tots els infants i joves, especialment en risc d'exclusió social, i persones amb discapacitat (física, psíquica, sensorial i/o cognitiva) de la comarca d'Osona.

L'objectiu de la Fundació és promoure, divulgar i realitzar activitats a la natura, especialment de caràcter terapèutic, lúdic, educatiu i esportiu, per tal de fomentar i afavorir el coneixement, l'estimació i el respectes, de la societat en general, per la natura, els animals i la humanitat. L'espai exterior i les instal·lacions dins l'entorn rural, juntament amb els animals i el personal que intervé (professionals i voluntaris) fan possible potenciar la cooperació i els valors humans que afavoreixen el creixement personal i el desenvolupament equilibrat..

Actualment, es treballa en diferents projectes complementaris i solidaris entre ells: cap de setmana en família, empoderament per a joves d'entre 16 i 20 anys, rehabilitació eqüestre per a persones amb discapacitat, excursions escolars a la granja-escola i casal d'estiu, Setmana Santa i Nadal.

Mas El Parés, s/n - 08503 Gurb - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 651 773 874
Adreça electrònica: fundacioelpares@gmail.com
Lloc web: www.facebook.com/fundacio.elpares
Darrera actualització: 20.09.2022 | 15:50