Diada de Sant Jordi a Gurb

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 00:00

Aquest pròxim dissabte tornarem a viure una Diada de Sant Jordi al municipi.

La tarda abans, la del divendres 22, per anar escalfant motors, el jovent del poble, Els Engrescats, ens han preparat una tarda plena de tallers infantils, inflables i música. A partir de les 16.30 de la tarda els jardins del Mas Esperança s'ompliran d'activitats per als més petits de casa.

Al llarg de la tarda, a l'espai escenari hi haurà contacontes de la mà de Xevi Lòpez i Laia Amàrita a partir de les 17.00 h ens presentaran els contes “El Plor misteriós” i “El Drac Mandrós”. A les 18.00 h hi haurà l'actuació de l'Escola de Música de Gurb i a partir de les 20.00 h hi haurà concert musical de Akapela un grup d’amics que s’han ajuntat per sorpendre’ns amb les seves versions i l’espectacle que ens oferiran per disfrutar i passar-ho bé.

També podreu degustar deliciosos gelats de la mà de Kabuki Caramel (compta amb gelats sense gluten i sorbets sense lactosa) i també de les pizzes al forn de llenya de Traginers Pizza (podeu fer reserves a través del telèfon 626 932 638). Les dues foodtrucks estaran al pàrquing d'El Femer de les 18.00 a les 23.00 h.

El dia 23 d'abril, l'Ajuntament de Gurb ha organitzat un esmorzar per a escriptors i escriptores d'Osona que se celebrarà als jardins del Mas l'Esperança a partir de les 9.30 h del matí.

A partir de les 12.00 h, a la sala de cultura de l'Ajuntament, es durà a terme l'entrega de premis del Concurs de Fotografia i Dibuix de l'Estrella de la Creu de Gurb.

Bona diada de Sant Jordi a tots els gurbetans i gurbetanes!

Darrera actualització: 09.05.2022 | 07:26