Arriben els vespres musicals de Gurb

Dimecres, 20 de juliol de 2022

Enguany celebrem la tercera edició del cicle de vespres musicals que organitza la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Gurb, on s’ofereixen 3 concerts de música en petit format.

La música en directe, amb l’encant dels jardins del Mas l’Esperança i la parròquia de Sant Julià de Sassorba, és una bona proposta per animar els vespres d’estiu a la fresca.

Aquest any comptarem amb els concerts següents:

Cor Nou de Tona presenta Musical de Musicals

24 juliol a les 20.00 h

Jardins Mas l’Esperança (Plaça Ajuntament)

Després de més de dos anys de preparació amb moltíssims entrebancs deguts a la pandèmia, el Cor Nou de Tona tenim la gran il·lusió de presentar-vos un concert farcit de cançons de coneguts musicals, totes en català! Seguint el fil conductor amb unes petites pinzellades descriptives, ofereixen un repertori que ens portarà a reviure alguns dels musicals més emblemàtics de Broadway, amb vestuari, escenografia i posada en escena ambientades per a l’ocasió.

Ha nascut una estrella, El Fantasma de l’Òpera, Grease, Els Miserables, El Rei Lleó, Cantant sota la pluja, El Gran Showman, Mamma Mia, etc. Cançons per a tots els públics i edats que us emocionaran.

Inicialment, el concert s’havia de fer a les 19.00 h, però degut a les altes temperatures d’aquests dies, el concert s’iniciarà a les 20.00 h del vespre.

Carla

13 d’agost a les 23.00 h

Parròquia de Sant Julià Sassorba

Després de guanyar el Premi Enderrock al Millor Disc de l’Any en llengua no catalana el 2019 amb Kill a Feeling (Great Canyon Records, 2019), l’artista Carla Serrat, coneguda amb el nom artístic CARLA, torna als escenaris amb la presentació del seu nou treball discogràfic: Reflection (Great Canyon Records, 2022). En aquest àlbum, que ha comptat amb la complicitat d’altres músics com NOIA, Jolly Damper o beGun, la compositora vigatana continua fidel al pop electrònic que la caracteritza, però també s’obre a nous matisos sonors d’estils com l’hyperpop, el glitch-pop o el dream-pop.

Amb un directe molt ballable basat en l’electrònica més elegant, CARLA parlarà de la necessitat d’introspecció i de la solitud com a espai per a la reflexió.

The Sey Sisters

28 d’agost a les 20.00 h

Jardins Mas l’Esperança (Plaça Ajuntament)

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur.

Aquestes tres germanes de descendència ghanesa combinen les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos que són el vehicle per reivindicar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents.

En directe són emoció i energia en estat pur i, acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, completen un apassionant cercle de bona energia i aire fresc que commou l’ànima i remou consciències.

 

Tots els concerts són gratuïts.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 20.07.2022 | 14:08