Divendres 10 de març arrenca l'autobús a la zona d'oci

Dijous, 9 de març de 2023 a les 19:45

Demà, divendres 10 de març, el servei d'autobús llançadora nocturn per trasllats a la zona d'oci de Gurb oferirà el primer servei per anar a La Disco

La nova iniciativa de transport conjunta entre els ajuntaments de Gurb i Vic i els negocis d'oci nocturn de la zona engegarà motors per primera vegada aquest pròxim divendres, 10 de març, amb un servei d'anada i dos de tornada per anar a La Disco, parada final del servei. L'autobús llançadora oferirà aquest mes de març dos serveis, el dia 10 i el dia 31, amb els mateixos horaris.

Aquest servei, que té un preu simbòlic d'un euro, està pensat per facilitar l'arribada i sobretot la tornada dels joves a la zona d'oci, evitant problemes de mobilitat i minimitzant riscos a les carreteres. Per accedir al servei cal reservar tiquet i ser major de 16 anys. 

L'anada cap a la zona d'oci serà a les 11 del vespre a l'estació d'autobusos de Vic, amb arribada davant de La Disco a les 23.52 després d'haver fet un total de vuit parades. De tornada les parades seran les mateixes, però canviant les hores. Les sortides de tornada es faran a les 4 i a les 5.30, amb arribada a l'estació de busos a les 4.51 i 6.21 respectivament. 

La iniciativa va ser presentada a principis d'any per totes les parts involucrades, i aquest mes de març serà la primera prova per veure la utilitat del servei.

Darrera actualització: 09.03.2023 | 19:06