Gran primer cap de setmana a la Festa Major de Gurb

Dilluns, 13 de novembre de 2023

El primer cap de setmana de la Festa Major de Gurb va deixar-nos actes d'allò més concorreguts i participants, incloent-hi el Pregó Gamberro o el Concert Jove.

La Festa Major de Gurb va donar el tret de sortida amb un cap de setmana ple d'activitats d'allò més participades i que van omplir per encetar un mes de festa i rauxa al nostre municipi. L'encarregat de donar la benvinguda a la festa d'aquest 2023 va ser Ernest Codina, locutor de ràdio, que va portar-nos un pregó jove que no va deixar indiferent a ningú.

Amb un discurs d'allò més ben trenat, i convidant als pubills del 2023 i als futurs pubills del 2024, la segona edició del pregó gamberro va omplir i agradar molt. 

Durant el cap de setmana també van triomfar tota la resta de propostes pensades per donar la benvinguda a la nostra Festa Major, amb una nova edició del concurs de dibuix de sketchcrawl, un cinefòrum on es va projectar la pel·lícula 'Alcarrás' i, com no podia ser d'altra manera, una nit jove que va omplir el pavelló municipal de Gurb. 

El Concert Jove 2023 portava el grup de moda del panorama musical català, The Tyets, com a caps de cartell, però aquest també incloïa grans propostes musicals com les que ens va presentar Dan Peralbo i el Comboi o Makk Musik, a més de la zona alternativa que va portar diferents propostes durant tota la nit. A resumits comptes, va ser una jornada d'allò més concorreguda, sense cap aldarull i on tothom va poder gaudir de la millor música per encetar una Festa Major que ens promet molta rauxa i emoció.

Recordeu que el programa de Festa Major s'allarga fins a principis del mes de desembre. Podeu consultar-lo en aquesta notícia dins del portal web de l'Ajuntament de Gurb.

Darrera actualització: 13.11.2023 | 14:04