Obertes les inscripcions per al Carnaval del Gurb 2023!

Dilluns, 23 de gener de 2023

Els grups que vulguin formar part de la rua d'aquest 2023 ja poden apuntar-se al formulari habilitat per l'organització abans del dissabte 4 de febrer.

Les inscripcions per participar en el Carnaval de Gurb ja estan obertes per a tots els grups que s'animin a pujar en una carrossa i formar part de la rua d'aquest 2023. El formulari habilitat per part de l'organització estarà obert fins al dissabte, 4 de febrer, però la participació no estarà totalment confirmada fins que l'organització hagi donat el vistiplau.

Si voleu inscriure-us per participar-hi, només heu de seguir aquest enllaç i omplir totes les dades que es demanen.

La rua d'enguany està prevista pel dissabte 4 de març, així que tots els participants tindran un mes sencer des del moment en el qual es tancaran les inscripcions per enllestir les carrosses i les disfresses. En el formulari es demanen tots els detalls necessaris per formalitzar la inscripció, amb el nom de la comparsa, la cançó escollida pel ball o els permisos i assegurances de vehicle i conductor, si se'n fan servir.

El Carnaval de Gurb del 2023 tindrà sortida des de l'Avinguda Osona, i recorrerà com sempre tot el nucli urbà del municipi. En aquesta notícia trobareu tots els detalls de com serà la rua, així com un recull fotogràfic de la primera edició per anar fent bullir l'olla per la segona edició del nostre carnaval. Aneu preparant-vos les disfresses, carrosses i balls, que el tenim a tocar!

Darrera actualització: 23.01.2023 | 16:28