Propostes culturals i culinàries per celebrar el 8M

Diumenge, 12 de març de 2023 a les 18:30

En el marc d'activitats per commemorar el 8M a Gurb, aquesta setmana es va fer un maridatge de vins i formatges i l'obra de teatre "Sabates Vermelles"

El Dia Internacional de les Dones va deixar aquest final de setmana diverses activitats d'allò més interessants a Gurb, amb dues propostes culinàries i culturals que van tenir molt bona rebuda. Van ser, conjuntament amb la inauguració de l'exposició feta pels alumnes de l'Institut de Gurb i el taller d'autodefensa feminista, les primeres activitats d'un programa que s'allargarà encara una setmana més. 

La primera proposta va arribar el divendres amb un taller d'aquarel·la amb maridatge de vi i formatges de quilòmetre zero, dinamitzat per la Lídia i la Joana. Va tractar-se d'una activitat no mixta que va comptar amb la participació de 21 dones que van gaudir i valorar molt positivament l'experiència d'aquesta activitat relacionada amb el 8M. 

Ja el dissabte, va arribar al Teatre de l'Esperança la segona proposta del cap de setmana de la mà de l'obra de teatre 'Sabates vermelles', que va presentar-nos un espectacle de dansa on una parella expressava les emocions i sentiments més íntims a través del cos.

Aquesta obra de teatre va comptar amb taquilla inversa, destinant tots els diners recaptats a taquilla al Servei d'Atenció i Assessorament a la Dona (SIAD) d'Osona. 

La darrera proposta d'activitats relacionades amb el 8M arribaran ja la setmana que ve amb l'espectacle familiar 'Marina i el somni de volar', diumenge que ve a les 11.30 al Molí de l'Esperança. Es tracta d'un conte dolç i d’apoderament on la protagonista guanyarà les pors per tal de poder acomplir el seu somni: ser una gran inventora!

Darrera actualització: 12.03.2023 | 17:51